VERIFICARE ISTORIC AUTO - AN OVERVIEW

verificare istoric auto - An Overview

verificare istoric auto - An Overview

Blog Article

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe care vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

Aceasta serie de cifre si litere poate fi gasita pe diferite componente ale masinii, de la sasiu si caroserie, pana la motor si documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un Expense suplimentar.

Poti folosi si diferite servicii on-line specializate in verificarea istoricului masinii. Aceste servicii ofera informatii despre revizii, evenimente majore inregistrate in istoricul masinii si pot confirma sau infirma kilometrajul raportat.

Seria sasiului ofera informatii despre identitatea unica a vehiculului si poate dezvalui daca masina a fost implicata in accidente sau alte probleme majore.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul Website la nevoile dvs.

one. Verificare istoric daune: Raportul analizeaza daca masina a fost implicata in accidente sau alte daune semnificative. Aceasta iti ofera o perspectiva asupra starii generale a vehiculului si te ajuta sa eviti masinile cu istoricul defectuos.

Kilometrajul real al unei masini reflecta gradul de uzura, oferind informatii despre cat de mult a fost rulata masina in trecut. Un kilometraj corect si autentic este esential pentru a experience o achizitie inteleapta si pentru a evita orice surprize neplacute in viitor.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în greatest câteva minute . Tot ce trebuie să encounterți este să introduceți seria de șasiu de seventeen caractere pe Web page-ul autoDNA.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

Asadar, verificarea corectitudinii kilometrajului unei masini SH este esentiala inainte de a o achizitiona. Foloseste diferite metode si servicii on the net pentru a obtine informatiile necesare si nu ezita sa ceri ajutor profesionist daca ai nelamuriri.

Prin comparerea informațiilor obținute și a kilometrajului de pe tabloul de bord, puteți verifica dacă kilometrajul este serious sau dat înapoi.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi web citeste mai mult site-ul RAR, treatment iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism 2nd-hand. Acesta este un element important de verificat, deoarece numarul authentic de kilometri parcursi de masina poate influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Report this page